Tweede Pinksterdag zijn wij gesloten. Op dinsdag 21 mei staan wij weer voor je klaar. Dringende vraag? [email protected]

Klantverhaal: REMONDIS Nederland

Versnelde doorloopsnelheid en verhoogde klanttevredenheid met de tracking solutions van Loca

Sinds een aantal maanden maakt REMONDIS Nederland gebruik van Loca gps-tracking. De REMONDIS-groep is op vele gebieden actief: Wij winnen grondstoffen uit afval, ontwikkelen innovatieve recyclingproducten, bieden alternatieve energiebronnen en zijn betrokken bij de watervoorziening en de afvalwaterreiniging

REMONDIS Nederland optimaliseert met Loca GPS-trackers voor equipment!

Sinds een aantal jaar merkte het bedrijf dat het steeds belangrijker is om de locatie van containers te traceren om zo de doorloopsnelheid en klanttevredenheid te optimaliseren. Ook zijn we in geval van diefstal de containers nu snel op het spoor.

Wij werken met Loca om onze containers en ander equipment te kunnen traceren

Nu we op iedere containers een Loca hebben bevestigd kan onze afdeling planning de locatie van de containers en ander equipment in de gaten houden. De komende tijd gaan we meerdere bedrijfsobjecten voorzien van Loca en gaan we het dashboard binnen onze afdeling verder integreren.

In de zoektocht naar een nieuwe tracking oplossing zijn we online Loca tegen gekomen. We hebben toen direct de trackers besteld en ons equipment voorzien van Loca. Het voordeel van de gunstige prijs en een oplossing zonder abonnementskosten was voor ons erg interessant. We hebben met Loca geen terug kerende maandelijkse kosten, een eenmalige investering en daarmee zijn we 3 jaar lang verzekerd van de tracking van ons materieel.

Locatie van onze containers inzichtelijk via webbased platform

Het is een prettige gedachte dat we onze containers nu dagelijks kunnen traceren via het gebruiksvriendelijke dashboard. Een aanrader voor ieder bedrijf die zijn of haar equipment voor wil traceren voor een financieel aantrekkelijk bedrag!

Scroll naar boven