Distribiteurs (groothandels) van Loca

Voor Loca werken wij samen met diverse distribiteurs voor verschillend doelmarkten, zoals de automotive, trailerbranche en de watersport.

IngramMicro

Wereldwijde leider in de IT technologie

Ingram Micro biedt partners toegang tot de nieuwste technologie en beheerde oplossingen, waaronder cloud, configuratie, supply chain en asset lifecycle

Landen: Nederland, België, Luxemburg.

Fource Automotive (LKQ)

Distributeur van auto-onderdelen voor auto’s, bedrijfswagen

Fource Automotive, onderdeel van LKQ Corporation, is een vooraanstaande speler in de automotive aftermarket. Als leverancier van auto-onderdelen bedient Fource een breed scala aan klanten, waaronder garages, dealers en carrosseriebedrijven. Met een uitgebreid assortiment van kwalitatieve vervangingsonderdelen voor zowel personenauto’s als bedrijfsvoertuigen, speelt Fource een essentiële rol in het ondersteunen van de mobiliteitsindustrie. Het bedrijf staat bekend om zijn uitgebreide netwerk, efficiënte logistiek en toewijding aan klanttevredenheid, waardoor het een vertrouwde partner is voor professionals in de automotive sector.

Landen: Nederland & België.

Protempo

Distributeur in Trailer- en Landbouwonderdelen

Protempo is een toonaangevende leverancier van logistieke oplossingen, gespecialiseerd in de distributie van wielen, luchtbanden en aanverwante producten. Met een uitgebreid assortiment en jarenlange ervaring bedient Protempo diverse sectoren, waaronder landbouw, industrie en transport. Het bedrijf staat bekend om zijn betrouwbaarheid en klantgerichte aanpak, waarbij het streven naar efficiëntie en kwaliteit centraal staat.

Land(en): Nederland.

Lankhorst Tasselaar

Distributeur in Watersportartikelen

Lankhorst Taselaar is een gerenommeerde leverancier in de maritieme sector, gespecialiseerd in de distributie van scheepsbenodigdheden en technische materialen. Met decennia aan ervaring biedt Lankhorst Taselaar een uitgebreid assortiment aan producten voor zeil- en motorjachten, evenals commerciële schepen. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd door hoogwaardige producten te leveren, variërend van dekuitrusting en ankerbenodigdheden tot technische componenten. Lankhorst Taselaar staat bekend om zijn klantgerichtheid, innovatieve oplossingen en toewijding aan de maritieme gemeenschap, waardoor het een betrouwbare partner is voor scheepseigenaren, jachtwerven en professionals in de maritieme industrie.

Landen: Nederland, Duitsland en Engeland.

Wil je distributeur worden van Loca?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Loca (Powered by Nedtrack)

Brouwerstraat 30,
2984 AR Ridderkerk
Nederland

Scroll naar boven