Tweede Pinksterdag zijn wij gesloten. Op dinsdag 21 mei staan wij weer voor je klaar. Dringende vraag? [email protected]

Klantverhaal: Maat Transport

MAAT Transport gebruikt Loca voor inzicht en een hogere inzetbaarheid van haar trailers.

MAAT Transport is de specialist op het gebied van regulier en exceptioneel transport, al ruim 85 jaar. Maat Transport beschikt over een uitgebreid eigen wagenpark bestaande uit wagens en volgmateriaal zoals trailers. Dankzij de lange ervaring weten ze waar de logistieke knelpunten liggen en is Maat Transport zich er van bewust dat dat ieder detail telt om in de logistieke sector het verschil te maken.

In de logistieke sector telt ieder detail: wij verhogen inzetbaarheid met Loca

Het kwam regelmatig voor dat trailers later terug kwamen dan oorspronkelijk de bedoeling was. We hadden duidelijk de behoefte om meer inzicht te verkrijgen in de actuele locatie van onze ruim 60 trailers. Door iedere trailer te voorzien van een Loca tracker, ontvangen we keurig iedere dag de locatie van onze trailers door. Deze locatie kunnen we bekijken via de app of het webportaal. Het is een prettige gedachte om de trailers te kunnen traceren waarbij de kans op het zoekraken van bedrijfsgoederen drastisch wordt verlaagt. Mede dankzij de all-in prijs van Loca en de extreem lange batterijduur is Loca een interessante oplossing voor ons om de inzetbaarheid van onze trailers te verhogen.

Maat Transport tevreden over inzet Loca

Wij zijn bij MAAT Transport erg tevreden over de support van de medewerkers bij Loca, ze reageren snel bij vragen en worden altijd uitgebreid en netjes geholpen. Voor wat ons beteft is Loca een fijne partij om mee samen te werken op het gebied van telematica oplossingen zoals asset tracking, aldus Boudewijn Veldhuizen van MAAT Transport.

Scroll naar boven