Klantverhaal: Event Medical Service B.V.

Event Medical Service B.V. traceert medisch apparatuur en BLS tassen met Loca

Event Medical Service B.V., onderdeel van Dutch Safety Group is is al sinds 2002 dé specialist in evenementenhulpverlening. EMS is dé specialist in medische hulpverlening en brandveiligheid op evenementen. Van grote events zoals festivals, concerten en sportwedstrijden tot aan buurtactiviteiten, bedrijfsfeesten en wandelvierdaagsen. Onze hulpverleners, voertuigen en veiligheidsproducten zijn jaarlijks op meer dan 1,500 evenementen te vinden. 

Op zoek naar gps-tracking met een lange batterijduur en zónder maandelijkse kosten

“Bij onze zoektocht naar een tracking oplossing hadden we van te voren bepaalde randvoorwaarden opgesteld”, aldus Ramon Soer van Dutch Safety Group. De trackers dienen gemakkelijk in gebruik te zijn, zonder dat wij zelf aan de slag moeten gaan met losse sim-kaarten. Daarnaast wilde we een oplossing voor een vaste all-in prijs zonder bijkomende maandelijkse kosten. De Loca gps-tracker was gezien de randvoorwaarden de ideale tracking solution voor het traceren van ons apparatuur.

Het zoekraken van objecten wordt dankzij Loca voorkomen

Door de inzet van Loca gps-tracker zorgen we er bij Event Medical Service voor dat de kans op het zoekraken van objecten aanzienlijk wordt verkleind. Het zorgt voor een stukje rust, omdat we overzicht hebben van al ons apparatuur en worden onnodige investeringen door het zoekraken van apparatuur voorkomen.

Handig wegportaal en app

Via het webbased webportaal kunnen we in 1 oogopslag de locatie van ons apparatuur traceren. Zo kunnen we exact inzien op welk evenement bepaalde apparaten zijn ingezet en of ze ook daadwerkelijk zijn terug gekomen. Zo voorkomen we verlies van de vaak toch kostbare apparaten en wordt de kans op onnodige investeringen hierdoor gededuceerd.

Uitstekende service

Momenteel hebben we ruim 100 apparaten voorzien van een Loca gps-tracker. Over de service zijn we tot op heden uitermate tevreden. Het kwam wel eens voor dat bij een enkele tracker de batterij snel leeg was, dit is toen uitstekend opgelost door de support afdeling van Loca. Je wordt snel en vakkundig geholpen, een prettig gevoel!

Scroll naar boven