Tweede Pinksterdag zijn wij gesloten. Op dinsdag 21 mei staan wij weer voor je klaar. Dringende vraag? [email protected]

Klantverhaal: Cryotainer

In onze dynamische projectomgeving zorgt Loca voor meer overzicht

Cryotainer, de Schiedamse industriële gas dienstverlener op het gebied van tijdelijke stikstof, zuurstof en kooldioxide installaties. Voor dit materieel heeft Cryotainer gekozen voor Loca gps-tracking.

 

 

Dynamische projectomgeving zorgt voor uitdaging: overzicht van onze units creëren

“Omdat wij onze services aanbieden in heel Europa was het in sommige gevallen een uitdaging om een goed overzicht te creëren waar welke unit zich op een bepaald moment bevond. Regelmatig werd er wel eens verschoven met units en was het soms lastig om de exacte locatie te bepalen. Dit koste ons veel tijd en geld. Mede dankzij de inzet van Loca hebben we nu een goed overzicht van onze units en besparen we op kosten”, aldus Marcel Storm, equipment coördinator van Cryotainer.

 

Inzicht in de locatie van onze verdampers

Cryotainer beschikt over verschillende oplossingen om vloeibare gassen te verdampen naar gasvormige gassen., zoals atmosferische- en stoomverdampers. Omdat wij onze werkzaamheden door heel Europa uitvoeren is inzicht in de locatie van het materieel essentieel. Voor onze fleet trucks zijn we al jaren klant bij Nedtrack. In onze zoektocht naar een geschikte tracking oplossing bood Nedtrack ons een mooie asset tracking solution aan in de vorm van de Loca gps-tracker.

Een tracking oplossing waarbij we niet vastzaten aan maandelijkse abonnementskosten. Omdat we onze containers inmiddels hebben voorzien van een Loca asset-tracker kunnen we onze containers tot 3 jaar lang traceren voor een eenmalige investering, zonder bijkomende kosten. Met de aanvullende battery Pack zelfs tot een periode van 6 jaar!

 

Locatie containers inzichtelijk via webbased platform

Via het Loca webportaal kunnen we zelf gemakkelijk inloggen en de locatie van de containers bekijken. Via het platform kunnen we gemakkelijk groepen aanmaken en iedere container een unieke objectnaam meegeven. Handig, want dit zorgt voor extra overzicht in het portaal. Naast het webportaal is het voor onze collega’s die op de weg zitten een handige app beschikbaar. Via de app kan je simpel en snel de locatie van een container delen.

Cryotainer al jaren tevreden klant bij Nedtrack & Loca

Al sinds 2014 maken we gebruik van de tracking oplossingen van Nedtrack voor het traceren van ons wagenpark. De afgelopen jaren hebben we ons gehele wagenpark voorzien van tracking en de digitale tachograaf.

We zijn al jaren met volle tevredenheid klant bij Nedtrack, we worden altijd snel en vakkundig geholpen. Sinds kort maken we dus ook gebruik van Loca, fijn dat we contact hebben met dezelfde mensen. We raden bedrijven van harte aan te kiezen voor Nedtrack & Loca als het gaat om wagenparkbeheer en asset tracking via GPS.

Scroll naar boven