Over ons

Wij zijn Nedsoft, het bedrijf achter Loca, ontwikkelaar van de eerste premium gps-tracker zónder abonnementskosten.

Het ontstaan van Nedsoft
Nedsoft is 25 jaar geleden opgericht door Hugo Kampman. In de begin jaren lag de focus met name op het ontwikkelen van slimme software, waarmee administratieve processen snel gedigitaliseerd konden worden. Vanaf 2003 is Nedsoft zich gaan specialiseren in de ontwikkeling van gps-oplossingen. Een mooie combinatie van zowel  hardware als software. Hiermee begon het tech-hart van Hugo sneller te kloppen. “Bedrijven en zzp’ers voorzien en inzicht geven in locatie-data door gebruik te maken van de slimme gps-technologie” daar ligt mijn passie. 

Het ontstaan van Loca

Met Loca hebben wij de eerste premium gps-tracker ontwikkeld zónder abonnementskosten. Vanwege de hoge abonnementskosten was grootschalige toepassing tot nu toe financieel vaak niet haalbaar. Met Loca brengen wij daar nu verandering in. Door de lage aanschafprijs en het wegvallen van periodieke kosten maken wij slimme gps-technologie bereikbaar voor iedere ondernemer.

Loca en het milieu

Een groenere planeet voor onze volgende generaties, dat is een belangrijk aspect in onze bedrijfsvoering. We zijn trots op onze nieuwste generatie gps-tracker, maar het aspect duurzaamheid vinden wij ook belangrijk. Daarom zijn wij met trots aangesloten bij ICT Milieu en hebben daarmee een samenwerkingsverband met WeCycle. Wanneer de batterij van je Loca leeg is, lever je deze gemakkelijk in bij één van de WeCycle inleverpunten.

Loca is voor 95% recyclebaar als je deze inlevert bij een E-waste inleverpunt.

Scroll naar boven