Update vanaf 6 juli de Loca app om toegang te blijven houden. Voor Loca 2 gebruikers is de bewegingsdetectie vanaf dan ook beschikbaar. Meer info hier.

Over ons

Wij zijn Nedtrack, het bedrijf achter Loca, ontwikkelaar van de eerste premium gps-tracker zónder abonnementskosten.

Over Nedtrack

Met de slimste inzichten in je wagenpark, bedrijfsmaterieel en je mobiele werknemers kan je nóg meer kosten besparen, efficiënter werken en harder groeien. Wij bieden je deze inzichten met de beste telematica oplossingen. Dit doen wij met een enthousiast team, al ruim 20 jaar lang. Samen bedenken wij gerichte oplossingen die passen bij jouw uitdaging.

Het ontstaan van Loca in 2020

Met Loca hebben wij de eerste premium gps-tracker ontwikkeld zónder abonnementskosten. Vanwege de hoge abonnementskosten was grootschalige toepassing tot nu toe financieel vaak niet haalbaar. Met Loca brengen wij daar nu verandering in. Door de lage aanschafprijs en het wegvallen van periodieke kosten maken wij slimme gps-technologie bereikbaar voor iedere ondernemer.

Loca en het milieu

Een groenere planeet voor onze volgende generaties, dat is een belangrijk aspect in onze bedrijfsvoering. We zijn trots op onze nieuwste generatie gps-tracker, maar het aspect duurzaamheid vinden wij ook belangrijk. Daarom zijn wij met trots aangesloten bij ICT Milieu en hebben daarmee een samenwerkingsverband met WeCycle.

De batterij van Loca 2 is niet oplaadbaar maar verlengbaar. Na 3 jaar kan je de werking van de tracker met 3 jaar verlengen. Kies je ervoor om de tracker niet te verlengen en is de batterij na 3 jaar leeg, dan lever je deze gemakkelijk in bij één van de WeCycle inleverpunten.

Loca is voor 95% recyclebaar als je deze inlevert bij een E-waste inleverpunt.

Scroll naar boven