Op maandag 29 mei (2e pinksterdag) zijn wij gesloten. Op dinsdag 30 mei vanaf 09.00 uur staan onze collega’s weer voor je klaar. Bij dringende vragen of storingen e-mail naar [email protected]. Wij wensen je fijne dagen!

Blog: Loca gaat samenwerking aan met Recherchebureau Heijm B.V.

Terughaaldienst voor bedrijfsvoertuigen en werktuigen. Met Loca zijn wij een samenwerking aangegaan met Recherchebureau Heijm. Bij een gestolen, verdwenen of niet ingeleverd bedrijfsobject of waardevol privébezit kan je gebruik maken van de terughaaldienst van het Landelijk Centrum Voertuig Recovering (LCVR).

Hoe gaat het in zijn werk?

Het laten opsporen van een gestolen, verdwenen of niet ingeleverd object werkt erg eenvoudig. Neem bij diefstal of verlies contact op met Recherchebureau Heijm. Nadat je de kosten voor de terughaaldienst hebt betaald (€ 490,- exclusief btw), gaat Recherchebureau Heijm aan de slag. Je ontvangt een e-mail met daarin een instructie welke documenten je dient aan te leveren, denk aan een proces-verbaal van aangifte, een machtiging en een foto van het desbetreffende object. Naast de documenten geef je Recherchebureau Heijm ook toegang tot de Loca app of webportaal. Tip: is je waardevolle voertuig of werktuig gestolen? Doe dan direct aangifte bij de politie. Zonder proces-verbaal van aangifte kunnen zij je voertuig niet terughalen.

Verklein de risico’s

De terughaaldienst van het LCVR heeft een aantal belangrijke voordelen. Doordat de rechercheurs van Recherchebureau Heijm de voertuigen opsporen en veiligstellen, voorkom je dat je zelf of één van je medewerkers in een onveilige situatie terechtkomt. Door de snelheid waarmee Heijm werkt, voorkom je dat het voertuig al is doorzocht en het GPS-materiaal is verwijderd. Kortom: je vergroot de kans dat je object snel weer in oorspronkelijke staat in je bezit is.

Transport geregeld

Qua transport zijn er bij Recherchebureau Heijm allerlei oplossingen denkbaar. Bij bijvoorbeeld achterstallige betalingen kan op basis van het afgesloten contract het voertuig bij uw klant worden teruggehaald. Een andere optie is de inzet van een kraanwagen van de verzekeraar. Een andere optie is een politiekraan, als het voertuig na terugvinden in beslag wordt genomen. Het transport is dus geheel afhankelijk van de situatie, maar wordt voor jouw geregeld. Het Landelijk Centrum Voertuig Recovering biedt de service aan in heel Nederland.

Meer informatie?

Klik hier voor meer informatie over de terughaaldienst van Recherchebureau Heijm B.V. Wil je gestolen goederen waar een Loca gps-tracker op bevestigd is laten terugvinden? Klik hier voor het bestellen van de terughaaldienst.

Scroll naar boven