Tweede Pinksterdag zijn wij gesloten. Op dinsdag 21 mei staan wij weer voor je klaar. Dringende vraag? [email protected]

Klantverhaal: MR Groep

Dankzij Loca weten we nu exact waar onze glas- en kozijnbokken uithangen

MR Groep uit Halsteren is gespecialiseerd in kunststof kozijnen, rolluiken, zonneschermen, garagedeuren en gevelbekleding. Het bedrijf werd opgericht in 1983. MR Groep fabriceert en monteert kunststof kozijnen zelf en geldt als kunststofexpert voor de wijde regio. Het bedrijf levert maatwerk kunststoftoepassingen voor nieuwbouw en renovatie.

MR Groep bespaart dankzij Loca Asset Tracking

“Ruim twee jaar geleden zijn wij gestart om onze glas- en kozijnbokken te voorzien van Loca asset trackers. Wij merkte dat we regelmatig bokken kwijtraakten omdat ze bij een klant bleven staan en ze dan vervolgens niet werden terug gestuurd.  Op deze manier moesten wij onnodig investeren in nieuwe bokken”.

Kostenbesparend en mogelijkheid om ongebruikte bokken in rekening te brengen

“Door onze glasbokken en kozijnbokken te voorzien van de Loca gps-tracker is hier gelukkig verandering in gekomen”, vertelde Jaap Rijnberg van MR Groep. “Nu we weten waar de bokken precies staan, kunnen wij ook gericht de klanten benaderen als daar nog een glasbok staat die niet meer gebruikt wordt. We kunnen de klant nu bellen met de vraag om de glas- of kozijnbokken terug te sturen of dat ze de bokken willen behouden.

In deze laatste situatie kunnen we de klant dan een rekening sturen voor het gebruik van de bokken. Door inzicht in de locaties hebben we ons logistieke proces verder geoptimaliseerd, hoeven we niet onnodig te investeren in nieuwe bokken en kunnen we de eindklant een rekening sturen als ze de bokkend definitief van ons overnemen”.

Scroll naar boven