Vind je auto, fiets of scooter terug met Loca

Hoe relaxt is het om te weten waar je waardevolle bezittingen zijn? Geef je zelf rust en bestel een Loca gps-tracker voor het volgen van je waardevolle bezit.

Beveilig je auto

De Loca gps-tracker is een geweldige manier om je gestolen auto terug te vinden. Voor het terughalen van een gestolen auto is tracking een must, want veel auto’s worden na diefstal niet eens meer teruggevonden.

Of je gloednieuwe scooter of motor

Motoren en scooters worden een stuk minder vaak teruggevonden dan auto’s. Slechts 1 op de 5 motoren komt uiteindelijk weer bij de rechtmatige eigenaar terug. Bij auto’s is die kans bijna 40%.

Je sloep, motorboot of waterscooter

Afgelopen jaar is een record aantal boten verkocht. Varen is populair en trekt helaas ook de aandacht van het dievengilde. Om te voorkomen dat je trotse bezit gestolen wordt, kun je je boot of buitenboord motor met Loca in de gaten houden en bij diefstal eenvoudig traceren.

Half miljoen fietsen per jaar gestolen

Fietsen zijn gewild bij dieven. Wist je dat er in 2021 een half miljoen fietsen zijn gestolen? Met de Loca gps-tracker zorg je dat je je fiets kan volgen, zo vergroot je de kans dat je je fiets kunt terug vinden.

Traceer je camper of caravan

Campers en caravans zijn erg kostbaar, vaak liggen er ook nog dure spullen in zoals camera’s, laptops en contant geld. Helaas worden campers regelmatig gestolen. Beveilig je busje, camper of caravan met Loca.

Houdt zicht op je kostbare gear

Foto of video gear is erg kostbaar. Tijdens het reizen wil je als foto of videograaf graag een oogje in het zeil houden waar je materiaal zich bevindt. Door eenvoudig een Loca gps-tracker in je tas of koffer te plaatsen, ben je verzekerd van een betere beveiliging van je spullen.

Wij werken samen met recherchebureau Heijm

Terughaaldienst voor bedrijfsvoertuigen en werktuigen. Met Loca zijn wij een samenwerking aangegaan met Recherchebureau Heijm. Bij een gestolen of verdwenen bezit kan je gebruik maken van de terughaaldienst van het Landelijk Centrum Voertuig Recovering (LCVR). Lees hier meer over onze samenwerking.

Multi-language

Export rapport

Nu plug, just play!

Smartwatch notificaties

Groepen aanmaken

Personaliseer je unit

Loca in de media

Video afspelen

Ook altijd grip op je waardevolle bezittingen?

Bron: https://www.anwb.nl/verzekeringen/fietsverzekering/fietsdiefstal-hotspots-nederland
https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3232798/bekijk-hier-hoe-groot-de-kans-is-dat-je-auto-motor-of-scooter-wordt-gestolen
https://www.watersport-tv.nl/nw-31400-7-3860056/nieuws/nieuwe_gps-tracker_zonder_abonnementskosten.html?page=0

De waardering van loca.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 33 reviews.
Scroll naar boven