Alleen met jouw feedback kunnen wij onze platformen verder optimaliseren

Heb je een tip, suggestie of goed idee voor een nieuwe functionaliteit van de Loca app of het webportaal? Alleen met jouw hulp en feedback kunnen we onze platformen optimaliseren. 

De volgende features worden binnenkort gelanceerd:

De betekenis van een API is letterlijk Application Programming Interface. Een API maakt het mogelijk om andere systemen en software een ‘ingang’ tot het Loca systeem te bieden. Met deze ingang kan je je eigen systeem met Loca laten communiceren en gegevens uitwisselen of opvragen.

De webportaal wordt nog uitgebreid met functies als:

  • History bekijken op kaart
  • Rapporten exporteren
  • Notificaties
  • Geofencing

Mogelijk maken om geofences (digitale hekwerken) in te stellen, en bijvoorbeeld een notificatie (per email, push of op je smartwatch) te ontvangen wanneer je Loca dit gebied binnen komt of verlaat.

Rapportages op groeps niveau, ontvang een rapport voor al je Loca’s binnen een groep.

Profiel pagina waar je de gegevens van je profiel kan wijzigen.

Stem ook mee via onze poll

Welke nieuwe features zie je graag verschijnen?

Onze ervaringen van onze klanten gebruiken wij graag bij het ontwikkelen van nieuwe features. Stem daarom mee op het onderwerp dat jij graag toegevoegd ziet worden aan onze app of het webportaal. 

Idee of suggestie voor de Loca app of het webportaal? Wij horen graag van je!

Heb je een algemene suggestie, tip of een goed idee voor de Loca app of het webportaal? Wij horen graag van onze klanten waar wij het portaal nog kunnen optimaliseren. Alvast bedankt voor je feedback! 

Feedback

BLACK WEEK ACTIE