Motor beveiligen met een gps-tracker

Traceer jouw motor met Loca

Loca is o.a. te koop bij:

Waarom jouw motor beveiligen?

Voertuigen, waaronder motoren zijn een belangrijk doelwit voor criminelen. Een van de grootste problemen is diefstal. Criminelen vinden op dit gebied steeds nieuwe methodes. Bundeling van informatie, adequate opsporing en betere preventie helpen allemaal om het probleem terug te dringen. Zo zijn er in de eerste 6 maanden van vorig jaar al ruim 770 motoren gestolen*. In 80% van de gevallen worden deze motoren niet meer terug gevonden. Hier biedt Loca een uitkomst. Beveilig jouw motor met de Loca gps-tracker.

De eerste premium gps-tracker zónder abonnement

Vergeet gps-trackers waarbij je vastzit aan een abonnement. Dit is Loca: de hoogwaardige, compacte en waterdichte gps-tracker met 0,00 euro abonnementskosten. Je schaft hem aan en daarna ontvang je iedere dag, 3 jaar lang de positie van jouw waardevolle bezit. Vaker dan 1x per dag een melding ontvangen? Pas eenvoudig de frequentie aan.

Fijn. Met de Loca app heb je altijd inzicht in de locatie van je motor.

Via de Loca app en webportaal heb je altijd en overal inzicht in jouw waardevolle bezit. Zoals je motor, boot of je oldtimer.

Naast je motor ook andere waardevolle bezittingen beveiligen?

Loca kan je naast je motor, natuurlijk ook met gemak aan  brengen op je unieke motorboot, je e-bike of je tot in den treuren opgepoetste oldtimer. Waar ga jij Loca voor gebruiken? 

Loca heeft geen watervrees

Loca kan je prima gebruiken op het water, bijvoorbeeld op je motorboot, zeilboot of je waterscooter. De gps-tracker is stof en waterdicht.

IP67 certificaat

Hoe werkt Loca?

Wacht niet langer, beveilig jouw motor met Loca.

Ervaringen van onze klanten

Tevreden klanten, daar gaan wij voor.

Bron Liv.nl – Het Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit (LIV) is een samenwerkingsverband tussen de RDW, de politie en het Verbond van Verzekeraars (Diefstalcijfers van het eerste half jaar van 2020.

Sjaak Roos
Logistiek planner
Lees verder
Het was een hele verademing voor onze collega's van de verhuurafdeling om al het grote materiaal te kunnen traceren.
Thomas Simons
Lees verder
Veilig gevoel wanneer mijn oldtimer in de stalling staat. Ik weet zo altijd haar locatie.
Luuk de Meer
Projectmanger
Lees verder
Door Loca is mijn werk een stuk overzichtelijker geworden. Fijn product en goede service.
Sophie Visser
Lees verder
Nadat 2x mijn elektrische fiets is gestolen heb ik Loca gekocht, nu kan ik altijd zien waar die is.
Previous
Next

Top 5 meest gestelde vragen

Standaard ontvang je met Loca 1x per dag een locatie van je waardevolle bezit. Wil je vaker een melding ontvangen? In de app of webportaal kan je eenvoudig de frequentie wijzigen.

Bij een volle batterij gaat Loca 3 jaar lang mee. Pas je de frequentie aan, dan heeft dit effect op de duur van de batterij.

Tip: je kunt in de app realtime bekijken hoelang de Loca mee gaat op basis van je gekozen frequentie.

Loca geeft standaard 1 positie per dag af. Bij calamiteiten pas je de frequentie eenvoudig aan naar 1 keer per uur. Ben je opzoek naar een gps-tracker met een live volgen functie? Klik hier.

De Loca app kan je downloaden in de app store van Apple en Android. Zoek in de app op Loca en zoek naar de app met dit icoon:

Of download de app direct op je smartphone:

Geen paniek!

Je kan je wachtwoord eenvoudig herstellen door in de app bij het inlog scherm te kiezen voor “Wachtwoord vergeten”.

Vul daar je emailadres in, je ontvangt binnen een paar minuten een email waarmee je je wachtwoord kunt resetten.

Loca is niet ontwikkeld voor het bijhouden van jouw gereden ritten. Hier hebben wij andere mooie software voor ontwikkeld. Bekijk hier onze oplossingen op het gebied van Ritten Registratie.

BLACK WEEK ACTIE