BLACK WEEK ACTIE

VAN € 95,- VOOR € 87,50

Volg je waardevolle bezittingen met Loca, premium gps-tracker, zónder abonnement.

BLACK WEEK ACTIE LOOPT AF OP 29 NOV

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas, de Black Week actie is afgelopen. Volgend jaar profiteer je weer van onze nieuwe BlackWeek acties op Loca.nl.
Loca gps-tracker volg waardevolle bezittingen

Volg je auto, motor, boot of camper met Loca

Altijd inzicht in jouw waardevolle bezittingen. Wel zo’n relaxt gevoel.

Van caravan tot camper en van sloep tot zeiljacht: Loca is te gebruiken voor alle waardevolle bezittingen waar je als mens van kunt houden. Het kan dus ook gaan om die unieke oldtimer, je motorboot of tot in den treuren opgepoetste motorfiets. Bestel nu met € 7,50 korting van € 95,- voor slechts € 87,50.

Over Loca gps-tracker

Vergeet gps-trackers waarbij je vastzit aan een abonnement. Loca is een hoogwaardige, compacte en waterdichte gps-tracker met 0,00 euro abonnementskosten. Simpel: activeer jouw Loca in slechts 2 minuten met de app en plak, schroef of monteer hem dan op jouw waardevolle bezit. Daarna ervaar je hoe veilig het voelt om precies te weten waar jouw boot, caravan of oldtimer is. 

*De levensduur van de batterij hangt af van de ingestelde frequentie (standaard 1x per dag) en externe factoren zoals weersinvloeden en signaalkwaliteit.

BESTEL JOUW LOCA NU
VAN € 95,- VOOR SLECHTS € 87,50

De Mijn Loca app

De gratis Loca-app werkt intuïtief en zit slim in elkaar. Je krijgt iedere dag 1 melding van de locatie en als je meerdere meldingen per dag wilt, stel je dat eenvoudig in. Handig toch? 

Nu ook beschikbaar in

Meest gestelde vragen

Het is niet mogelijk om de Loca gps-tracker op te laden. Dit komt door de soort batterij die we voor Loca hebben ontwikkeld. Als we een gps-tracker zouden uitbrengen met een oplaadbare batterij, dan zouden we de batterijduur van 3 jaar bij lange na niet kunnen garanderen voor de huidige prijs van € 95,-. Om de tracker betaalbaar te houden met een lange batterij duur van maar liefst 3 jaar, hebben we afgezien van een oplaadbare batterij. Na 3 jaar kan je Loca inleveren als e-waste, de gps-tracker is 95% recyclebaar.

Activeer jouw Loca in slechts 2 minuten met de app en plak, schroef of monteer hem dan op jouw waardevolle bezit. Daarna ervaar je hoe veilig het voelt om precies te weten waar jouw boot, caravan of oldtimer is. Ook in geval van diefstal heb je de locatie zó in het vizier. Loca biedt dekking in de gehele EU + 70 landen.

Loca geeft standaard 1 positie per dag af. Bij calamiteiten pas je de frequentie eenvoudig aan naar 1 keer per uur. Ben je opzoek naar een gps-tracker met een live volgen functie? Klik hier.

De “Black Week” actie is alleen geldig op Loca.nl van 25 t/m 29 november 2021. De korting wordt automatisch toegevoegd aan je winkelmandje. Nedsoft B.V. behoudt zich het recht de actie tussentijds te wijzigen of te beëindigen.